SERVIS

Bavimo se raznim vrstama servisiranja iz oblasti elektronike i pneumatike, kao i servisiranjem elektromotornih pogona. Vršimo izradu mašinskih delova potrebnih za industriju i održavamo mašine u grafičkoj, procesnoj i mašinskoj industriji.

Višegodišnje iskustvo u oblasti elektrotehnike, elektronike, automatike, mašinstva i pneumatike daje nam mogućnost da efikasno, brzo, pouzdano i kvalitetno vršimo servis mašina, ali i kompletnih pogona u oblasti procesne industrije. Efikasna inženjerska rešenja uz ugradnju visokokvalitetne opreme stavljaju nas u poziciju lidera u oblasti automatizacije, upravljanja, merenja i regulacije u industriji. Shodno tome remont pogona i mašina biće kvalitetno urađen, a uz to trudimo se da sistem (mašina, pogon) bude visoko-funkcionalan, a ujedno jednostavan i lak za održavanje.

Korišćenjem najnovijih software-skih paketa, merno-regulacione opreme, kao i mogućnosti da sami izrađujemo mašinske delove stare sisteme vrlo lako prevodimo u formu savremenih automatizovanih sistema. To omogućava povećanje kapaciteta i produktivnosti, veću efikasnost uz manji utošak energije, kao i skraćenje vremena proizvodnje.

MAŠINSKA OBRADA

ATM obrada metala:

  • Struganje (univerzalni strugovi i (C)NC strug)
  • Glodanje (univerzalne glodalice)
  • Savijanje metala (mehanička presa 2 m širine, do 5 mm debljine materijala)
  • Makaze za metal (sečenje materijala do 3m širine i do 5mm debljine)
  • Zavarivanje ( MIG-REL-TIG, Spot)