ATM Lazić Novi Sad - Automatika, Telekomunikacije, Merenja

ATM Lazić doo Novi Sad – Automatizacija mašina i pogona

Privatno preduzeće ATM Lazić doo Novi Sad osnovano je 15. aprila 1993. godine u Novom Sadu od strane dipl. inž. el. teh. Mladena Lazića. Ime ATM nastalo je kao skraćenica od reči na koje se naša delatnost svodi – Automatika Telekomunikacije Merenja.

Tokom godina rada, proizvodnja je proširena i na izradu proizvoda iz oblasti mašinstva i pneumatike, odnosno propratne opreme i konstrukcija neophodnih u izradi dozirnih transportera i ostalih proizvoda. Imamo široka iskustva u oblasti industrijske elektronike i primeni najsavremenijih tehničkih i automatizacionih sistema (u grafičkoj industriji, proizvodnji veštačkih đubriva, asfaltnih baza i ostalog).

U poslednjih nekoliko godina razvili smo visoko-kvalitetne fluo svetiljke koje zadovoljavaju E10.2 standard. Takođe smo razvili visoko-funcionalan digitalni manometar za duvanje pneumatika sa visokom tačnošću tj. rezolucijom, kao i prateći senzor pritiska. Posedujemo višegodišnje iskustvo u izradi silos sajli i multipleksera za prihvat podataka o temperaturi.

Pažnju smo skrenuli i u proizvodnji ručnih i automatskih pakerica. Ceo sistem je delo našeg tima, od izrade mašinskih delova, pneumatike do softverskog rešenja.

S obzirom da ova oprema zadovoljava CE standard, veliki broj pakerica je izvezen u zemlje u susedstvu (Rumunija, Bugarska, Mađarska, Bosna i Hercegovina).

Automatizacija mašina i industrijskih pogona primenom savremenih rešenja iz oblasti automatike i upravljanja procesima je naša osnovna delatnost. Veliki broj referenci iz ove oblasti ukazuje na poverenje koje imamo kod postojećih, ali i poverenje koje stičemo kod novih klijenata.

To su samo neke delatnosti i proizvodi iz našeg asortimana koje bi izdvojili, a ceo asortiman detaljnije možete pogledati na stranici Proizvodi.

Naš stručni kadar nastojaće da i u budućnosti svoj rad uskladi sa najnovijim tehničkim rešenjima u industriji sa ciljem da pružimo adekvatna rešenja u skladu sa zahtevima klijenata.

 • Proizvodi - ATM Lazić doo Novi Sad: Automatika, Telekomunikacije, Merenja

  PROIZVODI

  Proizvodi, mašine i pogoni koje imamo u ponudi

 • USLUGE

  Saznajte više o dodatnim uslugama koje pružamo

 • Projekti - ATM Lazić doo Novi Sad: Automatika, Telekomunikacije, Merenja

  PROJEKTI

  Najznačajniji klijenti i projekti koje smo izvodili